Bordsbokning

I SAMARBETE MED PROVINUM PRESENTERAR VI EN SMULA STOLT

Den 23:e november är det dags för andra upplagan av vår bejublade Turinge Lilla Ost- & Vinfestival! Kom och prova ett 40-tal olika viner i din egen takt och prova massor av goda ostar och tilltugg plus an massa små happenings. Det är en gående provning och ni kommer och går den tid som passar er. Vi startar kl 12 och håller på till 17 och våra sommelierer kommer stå redo att hålla fantastiska viner åt er! Boka i bokningsmodulen till höger. Pris 695:-/person. 

Lunchmeny

BORDSBOKNING

Bordsbokning görs enklast via bokningsmodulen till höger (nedan på mobil). Behöver ni kontakta oss är det bästa sättet att nå oss via mail tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Om det inte går att boka beror det oftast på att det helt enkelt är fullbokat men skicka ett mail eller ring så kanske vi kan lösa det ändå.

Bokningsförfrågningar för större sällskap (fler än 8) görs genom att skicka en bokningsförfrågan till bokning@turingeostochvin.se med antal, datum och tid, så svarar vi så fort vi bara kan. Vi har möjlighet att ta emot sällskap upp till och med 12 personer under våra ordinarie öppettider. Större sällskap kan abonnera oss, läs mer här:  Middag och event

DROP IN

Vi sparar alltid några loungeplatser för drop in. Vill man absolut vara säker på att sitta i matsalen bör man boka bord då det oftast är fullt till sista plats.  

HUNDAR

Vi tillåter tyvärr inte hund i varken saluhall eller matsal pga livsmedelslagen. På vår uteservering går det att ta med hund i mån av plats. 

Om bokningsmodulen inte fungerar i er webbläsare så försök med denna länk istället: Bordsbokning Turinge ost & vin

Varmt välkomna!