Bordsbokning

OBS!

Just nu har vi tekniska problem med vår hemsida. Maila till info@turingeostochvin.se vid eventuella frågor. Tack för tålamodet.

Bordsbokning görs enklast via bokningsmodulen. Behöver ni kontakta oss är det bästa sättet att nå oss via mail onsdagar och torsdagar.

Om det inte går att boka beror det oftast på att det helt enkelt är fullbokat men skicka ett mail, sms eller ring så kanske vi kan lösa det ändå. 08-558 07360, 070-93748 00

Bokningsförfrågningar för större sällskap (fler än 8) görs genom att skicka en bokningsförfrågan till bokning@turingeostochvin.se med antal, datum och tid, så svarar vi så fort vi bara kan. Vi har möjlighet att ta emot sällskap upp till och med 12 personer under våra ordinarie öppettider. Större sällskap kan abonnera oss, läs mer här:  Middag och event

DROP IN

Vi sparar alltid några loungeplatser för drop in. Vill man absolut vara säker på att sitta i matsalen bör man boka bord då det oftast är fullt till sista plats.  

HUNDAR

Vi tillåter tyvärr inte hund i varken saluhall eller matsal pga livsmedelslagen. På vår uteservering går det att ta med hund i mån av plats. 

Om bokningsmodulen inte fungerar i er webbläsare så försök med denna länk istället: Bordsbokning Turinge ost & vin

Varmt välkomna!