Bordsbokning

Bordsbokning görs enklast online (upp till 8 pers) i bokningsmodulen till vänster (nedan på mobil). Fungerar inte bokningsmodulen i er webbläsare kan ni gå in här istället: Bordsbokning extern sida

Tänk på att fullfölja er bokning genom att klicka på knappen ”Boka nu”. Bokningen är endast gällande om ni har fått en bekräftelse. Har ni inte fått en bekräftelse? Kolla er skräppost eller hör av er till oss på bokning@turingeostochvin.se

Är det inte möjligt att boka? Skicka ett mail, ring eller sms:a oss för att se om det är möjligt att lösa ändå eller om ni önskar ställa er på väntelista. 
Mail: bokning@turingeostochvin.se telefon: 08-558 07360, 070-93748 00. Vi svarar i telefon torsdag-fredag klockan 10:00-11:00 och lördag 10:30-11:30. Övrig tid hänvisar vi till SMS på 070-93748 00 då vi har svårt att svara i telefon under service.

STÖRRE SÄLLSKAP, FLER ÄN ÅTTA PERSONER
Bokningsförfrågningar för större sällskap görs genom att skicka ett mail med antal personer samt önskat datum och tid till bokning@turingeostochvin.se.  Vi svarar så fort vi kan. Större sällskap, fler än 20 personer, kan abonnera oss, läs mer här:  Middag och event

DROP IN

Pga Corona har vi begränsade möjligheter till drop in då vi har tagit bort och glesat upp bord. Vill man vara säker bör man boka bord då det oftast är fullt till sista plats. Observera att vi inte tar drop in gäster på vår avsmakningsmeny. 

HUNDAR

Vi tillåter tyvärr inte hund i varken saluhall eller matsal pga livsmedelslagen. På vår uteservering går det bra att ta med hund i mån av plats. 

 

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning. Vi efterlever alltid de regler och föreskrifter som finns för verksamhet kring avstånd och hygien. I restaurangen har vi begränsat antal platser varför vi uppmanar er att boka bord innan ert besök. Vi har även ökat avstånden mellan borden i enlighet med de regler som gäller . Du som gäst har också ett ansvar att hålla avstånd och tillsammans skapar vi en trygg och säker miljö. 

 

Varmt välkomna!