Bordsbokning

Restaurangen är öppen onsdag-söndag i normalfallet. Bordsbokning görs enklast via bokningsmodulen eller via bokningslänken.

Ni ser också i bokningsmodulen vad vi erbjuder respektive dag. Måndag och tisdag när vi har stängt har vi begränsade möjligheter att svara i telefon. Bäst nås vi då via mail på bokning@turingeostochvin.se. Även när vi har gäster i restaurangen är det svårt för oss att svara i telefon. Svarar vi inte så skicka ett sms eller mail så återkommer vi så fort vi kan.

Om det inte går att boka beror det oftast på att det helt enkelt är fullbokat men skicka ett mail, sms eller ring så kanske vi kan lösa det ändå. 08-558 07360, 070-93748 00

Bokningsförfrågningar för större sällskap (fler än 8) görs genom att skicka en bokningsförfrågan till bokning@turingeostochvin.se med antal, datum och tid, så svarar vi så fort vi bara kan. Vi har möjlighet att ta emot sällskap upp till och med 12 personer under våra ordinarie öppettider. Större sällskap kan abonnera oss, läs mer här:  Middag och event

Om bokningsmodulen inte fungerar i er webbläsare så försök med denna länk istället: Bordsbokning Turinge ost & vin

Tänk på att verkligen fullfölja er bokning genom att klicka på knappen ”Boka nu”. Beroende på er webbläsare kanske ni inte ser själva bokningsknappen utan att scrolla. Er bokning är endast gällande om ni fått en bekräftelse, kolla er skräppost om ni inte fått en bekräftelse eller hör av er till bokning@turingeostochvin.se

DROP IN

Vi sparar alltid några loungeplatser för drop in. Vill man absolut vara säker på att sitta i matsalen bör man boka bord då det oftast är fullt till sista plats.  

HUNDAR

Vi tillåter tyvärr inte hund i varken saluhall eller matsal pga livsmedelslagen. På vår uteservering går det att ta med hund i mån av plats. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Varmt välkomna!