Bordsbokning

Bordsbokning för 1-7 personer görs enklast online. Fler än åtta personer? Se nedan.
Er bokning är endast gällande om ni har fått en bekräftelse. 
Har ni inte fått en bekräftelse? Kolla er skräppost eller hör av er till oss på bokning@turingeostochvin.se

 Bordsbokning extern sida 

STÖRRE SÄLLSKAP
Bokning för större sällskap görs genom att skicka ett mail med antal personer samt önskat datum och tid till bokning@turingeostochvin.se.  Är ni fler än än 20 personer finns det möjlighet att abonnera oss. Skicka din förfrågan till restaurang@turingeostochvin.se. Vi svarar så fort vi kan. 

DROP IN
Pga Corona har vi begränsade möjligheter till drop in då vi har tagit bort och glesat upp bord. Vill man vara säker på att få plats bör man boka bord då det oftast är fullt till sista plats. Observera att vi inte tar drop in gäster på vår avsmakningsmeny. 

Är det inte möjligt att boka? Skicka ett mail, ring eller sms:a oss för att se om det är möjligt att lösa ändå eller om ni önskar ställa er på väntelista. 
Mail: bokning@turingeostochvin.se telefon: 08-558 07360. För tillfället har vi längre svarstider och svarar inte i telefon eller på SMS. Vänligen maila så svarar vi så fort vi får möjlighet. Tack för er förståelse!

HUNDAR
Vi tillåter tyvärr inte hund i varken saluhall eller matsal pga livsmedelslagen. På vår uteservering går det bra att ta med hund i mån av plats. 

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning. Vi efterlever alltid de regler och föreskrifter som finns för verksamhet kring avstånd och hygien. I restaurangen har vi begränsat antal platser varför vi uppmanar er att boka bord innan ert besök. Vi har även ökat avstånden mellan borden i enlighet med de regler som gäller . Du som gäst har också ett ansvar att hålla avstånd och tillsammans skapar vi en trygg och säker miljö. 

 

Varmt välkomna!