LUNCH och AVSMAKNINGSMENY

I restaurangen serverar vi vår ”vanliga” à la carte-lunch ons-lör. Fredag- och lördagkvällar fr.o.m. den 27/11 serverar vi en avsmakningsmeny med julens smaker.

Take Away
Nu erbjuder vi alla rätter på lunchmenyn för take away! Ring eller smsa till 070-9374800 för beställning. Vi svarar fram till 12:30 de dagar vi har öppet och ni måste få en bekräftelse av oss innan ni kan hämta. Aktuell meny hittar du under fliken Lunch. 

Nypremiär – AFTERNOON CHEESE!

Första advent 29/11 måste ni komma på vår afternoon cheese! Läs mer HÄR.

VINPROVNING

Vertikalprovning och Chablis och Barolo. Detta vill ni inte missa! Fåtal platser kvar. Läs mer HÄR. Eller kanske vill ni ha en vinprovning med mat? Då kan ni boka VINBORDET! Info vi länken.

JUL och MELLANDAGAR

Dagarna innan jul håller restaurangen stängt men kockarna kommer laga en julkasse för avhämtning! Beställning görs via vår webshop. 

I saluhallen kommer det vara full tomteverkstad som vanligt. Vi har tagit fram några färdiga presentlådor som beställs online HÄR. Missa inte den tillfälliga skattefriheten för gåvor upp till 1000:- (inkl moms) till anställda som gäller fram till den sista december 2020. Julgåvor är som vanligt skattefria upp till 450:- (inkl. moms). Läs mer på Skatteverkets hemsida. Varför inte en presentlåda i julklapp och ett presentkort som nyårspresent 🙂

I mellandagarna serveras en helglunch och som vanligt kommer vi erbjuda vår uppskattade nyårssupé för avhämtning. 

Upphovsrätt © 2020 . Alla rättigheter förbehålles. | Fotografie av Catch Themes