Jobba med oss

Lediga tjänster

Älskar du mat, dryck och att arbeta med förstklassig service? Vi söker alltid ambitiösa och glada personer till vår verksamhet så tveka inte att skicka en intresseanmälan om att börja jobba med oss oavsett om vi inte har någon ledig tjänst ute just nu.

Skicka ditt CV och personliga brev till info@turingeostochvin.se.

Kontakta Molly (070-9374800) eller Therese (070-4938732) om ni är intresserade av att jobba med oss. 

Vi är medlemmar i VISITA och följer deras kollektivavtal med HRF.

Kollega till saluhallen – extra

Vi söker en eller flera stjärnor till saluhallen som vill jobba extra på vissa vardagar men framförallt helger och högtider för att sedan vara redo för att även köra sommarsäsongen 2021.

Vi tror att du kanske är en student som vill ha ett extrajobb och vi ser helst att du är omkring 20-25 år. För att trivas hos oss behöver du ha stor social förmåga och våga ta för dig och ta plats. Du behöver inte kunna så mycket om ost men vi förväntar oss att du har väldigt lätt för att lära och bra på att ta initiativ.

Arbetsuppgifter

  • Hjälpa och bemöta kunderna med hög kunskap, engagemang och en servicenivå som sticker ut
  • Driva försäljning
  • Se till att butiken är uppfylld och att det är rent och fräscht
  • Förbereda beställningar och ta emot leveranser
  • Göra ost- och charkbrickor till både restaurang och butik

Omfattning: Deltid efter överenskommelse (under sommaren upp till 100%)

Skicka mail med CV och personligt brev till  therese@turingeostochvin.se.

Frågor om tjänsten skickas till:  therese@turingeostochvin.se

Serveringsansvarig till TOoV:s Bakficka

Vi söker en grym person som kommer bli driftchefens högerhand i vår säsongsöppna bakficka. Då detta är den första säsongen för bakfickan så letar vi nu efter en person som tillsammans med driftchef kan sätta rutiner för verksamheten inför starten.
Tjänsten är en praktisk tjänst där du bereder livsmedel och arbetar i den dagliga servicen samtidigt som du ansvarar för övrig personal och verksamheten i sin helhet när driftchefen inte är på plats.

Som serveringsansvarig har du kunskap om de lagar som gäller för livsmedelsverksamhet och alkoholtillstånd, vad de innebär och ser till att övriga anställda följer dessa regler. 

Vem är du? 
Du är en engagerad och effektiv person som är bra på att skapa struktur samtidigt som du har lätt att hantera snabba förändringar som kan uppstå. Du engagerar och uppmuntrar övrig personal till att tillsammans med dig erbjuda gästerna utmärkt kvalitet och service och en trevlig upplevelse. 

Krav:

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du måste ha körkort och ha tillgång till bil
  • Du är ansvarstagande
  • Du är matintresserad
  • Du är beredd att jobba hela sommaren
  • Du är driven och nyfiken 

Vi ser gärna att du har: 

  • Tidigare erfarenhet av arbete i café eller liknande 
  • Tidigare erfarenhet av enklare mat/fika-beredning 
  • Kunskap kring livsmedelshantering
  • Erfarenhet av att leda andra personer 

Meriterande är:

  • Kock eller bagare-/konditorutbildning
  • Baristautbildning 

Lön :
Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket. 

Omfattning:  
Tjänsten avser en visstidsanställning under maj-augusti 2021 med deltid under maj för att sedan omfatta 100% under juni-augusti. Arbete förekommer både helger och kvällar. 

För rätt person finns goda förutsättningar för fortsatt anställning efter sommarsäsongen.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan med personligt brev och CV skickas till bakfickan@turingeostochvin.se.

Frågor besvaras på mail: bakfickan@turingeostochvin.se