Lunch

À la carte-lunch

 

Mellandagar – 28:e och 29:e december

Under mellandagarna kommer vi att servera vår trerätters helgmeny, där ni startar med förrätt, väljer sedan mellan kött/fisk/veg till varmrätt och avslutar med dessert eller en ostbricka med våra finaste ostar. Vi serverar både vin och champagne på glas till extra bra priser. Pris: 339:-/ pers. Bokning sker via bokningsmodulen. 

 

3-rätters helglunch

På lördagar paketerar vi en härlig 3-rätters lunch för 339:-/ pers. Ni startar med en liten soppa till förrätt, sedan väljer ni mellan kött/fisk/veg till varmrätt och avslutar antingen med dessert eller en ostbricka. Detta bokar ni också direkt via bokningsmodulen. 

Favorit i repris – Afternoon cheese, 31:a januari 

Söndagen den 31:a januari dukar vi upp för ytterligare en Afternoon Cheese. Det kommer att serveras champagnevänliga ostar, småplock från köket och något sött att avsluta med. Pris 499:- / person inklusive ett glas bubbel. Bokning via bokningsmodulen. Läs mer HÄR.

 

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning. Vi efterlever alltid de regler och föreskrifter som finns för verksamhet kring avstånd och hygien. I restaurangen har vi begränsat antal platser varför vi uppmanar er att boka bord innan ert besök. Vi har även ökat avstånden mellan borden i enlighet med de regler som gäller . Du som gäst har också ett ansvar att hålla avstånd och tillsammans skapar vi en trygg och säker miljö.