Menyer och bordsbokning

Lunch tisdag-lördag

Varmkök öppet kl 11:00-14:00 (sista bokningsbara tid kl 14). Fika och smörgåsar serveras hela dagen (drop in).

Från juni går vi in i sommartider vilket är lite mer casual och har då ingen bordsbokning utöver specifika event som provningar etc. Välkomna!

Meny vecka 20

Meny maj 2022

 

Afternoon cheese

Vår efterlängtade afternoon cheese är tillbaka! Från juni kan ni boka afternoon cheese på lördagar. Brioche, färskost, marmelad, en massa fina ostar, chark och såklart lite sött som avslutning. 499:- inkl. ett glas champagne. Alkoholfritt alternativ 439:-.

Helgmeny lördagar

En fyrarättersmeny med förrätt, ert val av varmrätt från aktuell meny (vegetariskt, fisk eller kött), ostservering och avslutas med dessert. 399:- exkl. dryck.

Privata sällskap

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med bokningsförfrågningar för privata sammankomster. Maila då bokning@turingeostochvin.se.


Självklart anpassar vi oss efter allergier och kan även tillgodose vegetarianer. Kom ihåg att nämna detta vid bokningstillfället för att vi ska kunna ta hand om er på bästa sätt.

Till barn under 12 år serverar vi samtliga menyer i halva storleken till halva priset. Vi har ingen separat barnmeny.


I matsalen är vår ambition att skapa en genuin restaurangupplevelse – mat, dryck och miljö som vävs samman med personlig och avslappnad service. 

Matlagningen beskrivs som nordiskt modern och kreativ, med bas i det franska köket. 
Vi använder gärna svenskt och närproducerat, men utforskar lika gärna spännande råvaror från olika delar av världen. Våra menyer följer säsongens skiftningar.

Vår vinkällare består främst av viner från klassiska regioner i Europa med inslag från de bästa delarna av Nya världen. Vi brinner även mycket för Champagne och i vår källare hittar ni mindre familjeägda egendomar med kvalitetsfokus såväl som mer välkända hus.