Menyer och bordsbokning

Matsalen – Turinge Ost & Vin

I matsalen är vår ambition att skapa en genuin restaurangupplevelse – mat, dryck och miljö som vävs samman med personlig och avslappnad service. 

Matlagningen beskrivs som nordiskt modern och kreativ, med bas i det franska köket. 
Vi använder gärna svenskt och närproducerat, men utforskar lika gärna spännande råvaror från olika delar av världen. Våra menyer följer säsongens skiftningar.

Vår vinkällare består främst av viner från klassiska regioner i Europa med inslag från de bästa delarna av Nya världen. Vi brinner även mycket för Champagne och i vår källare hittar ni mindre familjeägda egendomar med kvalitetsfokus såväl som mer välkända hus.

Självklart anpassar vi oss efter allergier och kan även tillgodose vegetarianer. Kom ihåg att nämna detta vid bokningstillfället för att vi ska kunna ta hand om er på bästa sätt.

Till barn under 12 år serverar vi samtliga menyer i halva storleken till halva priset. Vi har ingen separat barnmeny.

Lunch torsdag & fredag

På torsdagar och fredagar serverar vi en lunchmeny med smaker i säsong just nu. Lunchen består av två serveringar, kaffe och kaffegodis för 250 kr.

Långlunch lördagar

På lördagar kan ni se fram emot en härlig långlunch med rätter från vår kvällsmeny. Menyn omfattar snacks, tre större serveringar och avslutas med sötsaker.

Menypris – 550 kr

Vinpaket – 400 kr

Alkoholfritt dryckespaket – 150 kr

Middagsmeny lördagkvällar

På lördagar välkomnar vi er till en gastronomisk upplevelse. Ni blir serverade en avsmakningsmeny och ett urval av högklassiga viner. Menyn börjar med snacks innan tre större rätter tar vid, en ostservering och till sist en massa sötsaker.

Menypris – 850 kr

Vinpaket – 700 kr

Alkoholfritt dryckespaket – 300 kr