Saluhall

Ost till påskkalaset?

Beställ en färdig ostkasse till Påsk så är det bara att plocka upp snabbt och enkelt i Saluhallen. Vi har valt ut 4 ostar som passar finfint till påskkalaset: 5 hg Lundaost (långlagrad Svecia), 3 hg Delice de Bourgogne, 3 hg Schlossberger, 2,5 hg Blå Kornblomst. Pris 439:- (480:- ord.). Lagom för 6-8 personer.

Beställ till saluhall@turingeostochvin.se och ange vilken dag du vill hämta.

VÅRA OSTAR

Vår ostdisk rymmer ett 80-tal ostar av riktigt hög kvalitet. Alla stora ostländer i Europa finns representerade även om vi hyser extra kärlek till de fantastiska ostarna från Frankrike och Schweiz. Många av våra ostar är hantverksframställda och produceras av småskaliga mejerier eller produceras direkt på gårdsmejerier. Här listar vi ett urval av våra ostar med viner vi tycker passar särskilt bra.

KÖTT & SKALDJUR

I vår kött- och skaldjursdisk hittar ni färskt kött och skaldjur av hög kvalitet. Ni hittar såväl gårdsbestämt svensk nötkött som importerat premiumnötkött från Skottland, USA och Australien. Bland skaldjuren hittar ni bland annat färska räkor från Smögen, rökta räkor, havskräftor, hummer och ostron.MAT FÖR AVHÄMTNING  

Med reservation för slutförsäljning

DELITALLRIK FÖR 2 PERSONER – 279 KR

Osttallrik med fyra ostar samt en charktallrik med lufttorkad skinka och två salami samt oliver. Vi tar inte emot förbeställningar på enstaka delitallrikar, däremot finns de klara att hämta i vår take away-kyl på fredagar och lördagar. Övriga dagar gör vi såklart åt er på plats.

Endast osttallriken 199:- Endast charktallriken 109:-

DELITALLRIK FÖR 6 PERS. ELLER FLER – 135 KR/PERSON

Osttallrik med tre ostar, charktallrik med lufttorkad skinka och två salami samt oliver, kex och marmelad. Beställning senast kl 14 dagen innan avhämtning.  

SKALDJURSPLATEAU FÖR 4 – 6 PERSONER – 1399:-

Beställ en skaldjursplateau av oss med våra fina skaldjur

  • 1 hummer, Kanada
  • 8 havskräftor
  • 4 hg färska Smögenräkor 
  • 8 hg rökta räkor från Bexanders rökeri
  • 8 ostron Normandie no 3
  • 2,5 hg skagenröra 
  • Aioli, surdegsbröd och svenska lagrad hårdost  

Vi behöver vi din beställning på skaldjur senast 2 dagar innan avhämtning för att garantera tillgång. Mail till saluhall@turingeostochvin.se 

Allergi eller överkänslighet? Tveka inte att fråga om innehåll och allergener. Ring eller maila så hjälper vi er gärna!


EXKLUSIV KÖKSUTRUSTNING

Vi är återförsäljare för några av världens främsta varumärken inom köksredskap via generalagenten Sundqvist.

Om Sundqvist

Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken. Sundqvists historia började 1963 och idag har vi totalt 12 olika varumärken i vår portfölj. Vi är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i verksamheten. Och så kommer det att förbli. Läs mer här.