Avsmakningsmeny

Avsmakningsmeny, vinter/vår 2021
Lördagar

Vi serverar en fast meny om sex serveringar tillsammans med viner från klassiska europeiska vinregioner. Vi lägger stor vikt vid att ni skall få en riktigt bra helhetsupplevelse med viner såväl som mat av hög klass.  Alkoholfria alternativ finns självklart också. Rätterna ändras och menyn uppdateras kontinuerligt utifrån säsong och tillgång på råvaror. Pris 695:-/ person. Dryck köps till på plats.

Bokning sker via vår bokningsmodul. För denna bokning reserveras ett belopp om 250 kr per gäst. Beloppet debiteras 6 timmar innan ankomst eller vid avbokning senare än 48 timmar innan besöket.Vi tar endast emot förbokade sällskap på vår avsmakningsmeny. Vänligen notera att vi öppnar dörrarna klockan 18:00.

Önskas övernattning i samband med er meny? Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se med er förfrågan. 

 

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning. Vi efterlever alltid de regler och föreskrifter som finns för verksamhet kring avstånd och hygien. I restaurangen har vi begränsat antal platser varför vi uppmanar er att boka bord innan ert besök. Vi har även ökat avstånden mellan borden i enlighet med de regler som gäller . Du som gäst har också ett ansvar att hålla avstånd och tillsammans skapar vi en trygg och säker miljö.