Avsmakningsmeny

Avsmakningsmeny lördagar, vår/sommar 2021

Vi serverar en fast meny om fem serveringar tillsammans med viner från klassiska europeiska vinregioner. Vi lägger stor vikt vid att ni skall få en riktigt bra helhetsupplevelse med viner såväl som mat av hög klass.  Alkoholfria alternativ finns självklart också. Rätterna ändras och menyn uppdateras kontinuerligt utifrån säsong och tillgång på råvaror. Pris 650:-/ person. Dryck köps till på plats.

Allergier? Vänligen meddela oss dessa innan ert besök. Menyn går att få vegetarisk, meddela oss detta i din bokning. Vi har inte möjlighet att anpassa menyn utifrån mjölkproteinallergi eller vegansk kosthållning. 

Bokning sker via vår bokningsmodul. 

Önskas övernattning i samband med er meny? Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se med er förfrågan. 

 

Meny säsong 3

Tartar på hälleflundra, yuzu, grön sparris, ramslök

Makrill, wasabi, spritärta, libbsticka, dashi

Lamm, vit sparris, tryffel, ramslök, rapsblomma

Gruyère, tryffel, pistage, brynt smör

Jordgubbar, hägg, fläder, tonka

 

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning. Vi efterlever alltid de regler och föreskrifter som finns för verksamhet kring avstånd och hygien. I restaurangen har vi begränsat antal platser varför vi uppmanar er att boka bord innan ert besök. Vi har även ökat avstånden mellan borden i enlighet med de regler som gäller . Du som gäst har också ett ansvar att hålla avstånd och tillsammans skapar vi en trygg och säker miljö. 

SÄRSKILDA RESTRIKTIONER GÄLLANDE COVID-19

Max fyra personer per bord. Detta oavsett om ni tillhör samma sällskap eller familj. Barn som kräver en egen stol räknas som en person.

Restaurangen stänger 22:30.