Presenter

Presentkort

Vi säljer presentkort som kan nyttjas till vad som helst av det vi erbjuder. En god lunch eller middag, handla i butiken, gå på en provning eller varför inte till att köpa exklusiva köksprylar. Presentkorten gäller i  1 år.

Presentkort finns alltid att köpa i butiken. Har man inte möjlighet att komma in går det bra att swisha, företrädesvis under butikens öppettider men såklart försöker vi lösa det även andra dagar och tider i den mån vi kan.

Maila till saluhall@turingeostochvin.se när ni har swishat så mailar vi en pdf så fort vi bara kan men senast inom 24 h. 

Swish: 1234248522

Ostlådor och presenter

Köp våra populära ostlådor! Vi ordnar gärna även större beställningar till företag. I butiken har vi också finfina och högkvalitativa köksprodukter från Scanpan, Zassenahus, Riedel mfl. Dessutom kockknivar från Yaxell, Tamahagane och Masahiro. Välkommen in i butiken!

Här hittar ni våra populära presentlådor som med fördel kan förbeställas. Maila din beställning till saluhall@turingeostochvin.se senast dagen innan du vill hämta. I tidsnöd? Kom förbi butiken så hjälper vi dig på plats.

Presenter