Presenter

Presentkort

Vi säljer presentkort som kan nyttjas till vad som helst av det vi erbjuder. En god lunch eller middag, handla i butiken, gå på en provning eller varför inte till att köpa exklusiva köksprylar.

Presentkort finns alltid att köpa i butiken. Har man inte möjlighet att komma in går det bra att swisha. Vi försöker lösa presentkort löpande men observera att vi kan ha längre svarstider under veckoslut eller när vi har stängt.

Swish: 123 197 67 52

Maila till saluhall@turingeostochvin.se när ni har swishat så mailar vi en pdf så fort vi bara kan. Ange gärna hur pass bråttom det är så gör vi vad vi kan för att lösa det. Tänk även på att kolla skräpposten om ni inte fått svar.

Våra ost- och presentlådor

Här hittar ni våra populära ost- och presentlådor som med fördel kan förbeställas. Maila din beställning till saluhall@turingeostochvin.se senast dagen innan du vill hämta. I tidsnöd? Kom förbi butiken så hjälper vi dig på plats.

Ostlåda Fromage de France – 5 franska ostar – 429:-

En låda med några av våra finaste franska ostar. Bara ost helt enkelt.

Ostlåda Grande – 7 ostar från Europa – 599:-

Vi har valt ut det bästa från Europas stora ostländer. Förutom ost kommer lådan med ett paket kex.

Cellofanpaket – 289:-

2 populära ostar, kex och premiumlakrits från Bülow snyggt inslaget i ett cellofanpaket.

Delikatesslåda – 549:-

En lyxig låda för den glade matlagaren. Innehåller en olivolja av högsta kvalitet, balsamvinäger, isländskt flingsalt, peppar från Terre Exotique, marconamandlar och en stor bit parmesan. Behöver inte förvaras kylt.