Julklappar

Presentkort

Vi säljer presentkort som kan nyttjas till vad som helst av det vi erbjuder. En god lunch eller middag, handla i butiken, gå på en provning eller varför inte till att köpa exklusiva köksprylar.

Presentkort finns alltid att köpa i butiken. Har man inte möjlighet att komma in går det bra att swisha. Vi försöker lösa presentkort löpande men observera att vi kan ha längre svarstider under veckoslut eller när vi har stängt.

Swish: 123 197 67 52

Maila till saluhall@turingeostochvin.se när ni har swishat så mailar vi en pdf så fort vi bara kan. Ange gärna hur pass bråttom det är så gör vi vad vi kan för att lösa det. Tänk även på att kolla skräpposten om ni inte fått svar.

Jullådor

Här hittar ni våra populära ost- och presentlådor. Maila din beställning till saluhall@turingeostochvin.se senast dagen innan du vill hämta. I tidsnöd? Kom förbi butiken så hjälper vi dig på plats. Jullådorna finns för beställning och avhämtning från den 21/11 men det går jättebra att köpa lådor innan men då kan vissa artiklar behöva bytas ut.

Novembererbjudande:

Beställ era jullådor innan 1 december och få ett presentkort! Presentkort på 250:- vid köp av mer än 5 lådor och ett presentkort på 500:- vid köp av fler än 10 lådor. (gäller ej cellofanpaket).

Cellofanpaket 269:-

Brillat Savarin, kex, marmelad och chokladtryfflar

Ostlåda 450:-

Storsäljaren med Brillat Savarin, Roquefort, Cheddar, Comté, kex, marmelad och chokladtryfflar

Ostlåda stor 689:-

Brillat Savarin, Bleu d´Auvergne, Cheddar, Comté, Camembert, Beemster, kex, marmelad och chokladtryfflar

Franska ostlådan 379:-

Comté, Ossau Iraty, Camembert, Bleu d´Auvergne

Delikatesslådan 599:-

Olivolja, vinäger, marconamandlar, salami, oliver, parmesan och fleur de sel

Kopia av Äntligen jul-2

Webshop

Webshopen är under uppbyggnad så vi ber om förståelse för eventuella uppstartsproblem. Välkommen med er beställning!