PROVNINGAR & EVENT

VINBORDET

För sällskap mellan 6 och 12 personer som vill njuta av en mat- och dryckesupplevelse. Våra kockar och sommelierer guidar er genom en 4-rätters lunch i vårt chambre séparée. Lunchen startar kl 14.00 med fördrink och rundas av runt 17.00. Priset är 1495:- och då ingår en 4-rätters lunch med vinpaket.

– Amuse och fördrink med vin #1

– Förrätt med vin #2

– Skaldjursplatå med vin #3

– Ost med vin #4

– Söt avslutning

Bokning är bindande och minimumantalet är 6 personer. Bokningsförfrågan sker till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360

OST- & VINPROVNING

Vårt nya provningsupplägg är här! Prova fler viner och helt i er egen takt!

Septembertema – Frankrike

Är ni ett sällskap på upp till 10 personer som vill prova vin och ost kan ni boka vår ost- och vinprovning. En avslappnad provning med hjälp av våra vinomater där provningen sker delvis med ledning av oss och delvis på egen hand. Ni bestämmer själva vilka viner ni vill prova och hur länge ni vill hålla på. Priset är 575:- per person och då kan ni prova upp till 10 olika viner samt en ostbricka med 6-7 olika ostar. Ni får protokoll, vinlista och instruktioner av oss. Under september kommer temat vara Frankrike i våra vinomater.

Bokning är bindande och minimumantalet är 4 personer. Provningen sker vid ett community table och är ni färre än 6 delar ni eventuellt bordet med andra sällskap. Bokningsförfrågan sker till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360. Ange vilken dag ni önskar och hur många ni är.