Provningar

Lördagen 23:e maj 12:00-18:00

TURINGES LILLA OST- & VINFESTIVAL no3 

I samarbete med Provinum Vinhandel

Välkomna på den tredje upplagan av vår lilla ost & vinfestival hos oss lördagen den 23:e maj! Vi upprepar denna otroligt uppskattade dag med en festival där vi även öppnar upp vår altan och uteservering med sittplatser och barhäng.

Boka här: Bokning. Pris 695:-/person. Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se om du vill betala med presentkort.

Lördagen 14:e mars 18:00

OST- & CHAMPAGNEPROVNING – FULLBOKAT

Rött vin till ost? Faktum är att bubbel passar mycket bättre till flertalet ostar. Under provningen serverar vi fyra olika champagne till några av våra finaste hantverksmässigt framställda ostar. Varför passar champagne och bubbel så bra till ost? Detta och mycket mer svarar vi på under kvällen. Denna kväll är restaurangen inte öppen.

Pris 695:- per person. Bokning via bokningsmodulen på vår hemsida eller till bokning@turingeostochvin.se om ni vill betala med ett presentkort.

FÖR SLUTNA SÄLLSKAP

VINBORDET

För sällskap mellan 6 och 12 personer som vill njuta av en exklusiv och intim mat- och dryckesupplevelse. Våra kockar och sommelierer guidar er genom en 4-rätters lunch i vårt chambre séparée. Lunchen startar kl 14.00 med fördrink och rundas av runt 17.00.

Priset är 1195:- och då ingår en 4-rätters lunch med vinpaket.

– Amuse och fördrink med vin #1

– Förrätt med vin #2

– Varmrätt med vin #3

– Ost med vin #4

– Dessert

Bokning är bindande och minimumantalet är 6 personer. Bokningsförfrågan sker till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360

CHAMPAGNEPROVNING

På lördagar och söndagar erbjuder vi en lättsammare champagneprovning. Perfekt när någon skall firas eller för kompisgänget, möhippan/svensexan.

– Snacks och fördrink med champagne #1

– Ost med champagne #2 och #3

I priset ingår 3 glas champagne där vi bland annat väljer ut årgångschampagner från vår källare. Priset är 699:- per person och bokningsbart för 6-12 personer.

Kaffe och dessert kan såklart läggas till om så önskas.

Bokning via bordsbokningen här på vår hemsida eller till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360.