Provningar och aktiviteter

VINBORDET

För slutna sällskap om 6-12 personer

För sällskap mellan 6 – 14 personer som vill njuta av en personlig mat- och dryckesupplevelse. Våra kockar och sommelierer guidar er genom en 4-rätters lunch eller middag i vårt chambre séparée. Vi börjar med en fördrink i vår vinkällare.

– Amuse och fördrink med vin #1

– Förrätt med vin #2

– Varmrätt med vin #3

– Ost med vin #4

– Dessert

Vinbordet lunch

Lunchen startar kl 14.00 med fördrink och rundas av runt 17.00. Priset är 1195:- och då ingår en 4-rätters lunch med vinpaket där vi väljer bättre viner från vår källare. För 6-12 personer.

Vinbordet kväll

Kvällen startar med fördrink och vi kommer överens om tider för kvällen. Priset är 1695:- och då ingår en 4-rätters middag med vinpaket där vi väljer ännu bättre viner från vår källare. För 8-16 personer. Är ni fler offererar vi gärna ett pris. Tisdag-Fredag.

Bokning är bindande. Bokningsförfrågan sker till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360

Fredag 18:e september från 18:00

SKALDJURSKVÄLLAR

Fredag 18:e september från 18:00 – fullbokat, nytt tillfälle: Fredag 16:e oktober från 18:00

Välkomna på en kväll med ost, skaldjur och kanske ett glas champagne eller två. Vi kommer servera en skaldjursplatå och utvalda ostar från saluhallen. Massor med chablis och champagne på glas under kvällen. Kom, det kommer bli grymt!

Pris 695:-/person. I priset ingår skaldjursplatå och ostbricka.

Boka här: Bokning

Lördag 12:e september 18:00

FEMRÄTTERS CHAMPAGNEMENY

Den 12:e september är det dags för en 5-rätters champagnemeny där vi plockar upp några av våra bästa flaskor ur källaren. Följande champagner kommer serveras:

Snacks – Bonnaire Grand Cru Blancs de Blancs 2011 

Rätt #2 Delamotte Blanc de Blancs Vintage 2007

Rätt #3 De Sousa Cuvée 3A XB Grand Cru

Rätt #4 Charles Heidsieck Rosé Millésime 2006

Rätt #5 – Deutz Brut Millésimé 1989

Pris 1595:- per person. Bokning via bokningsmodulen på vår hemsida eller till bokning@turingeostochvin.se om ni vill betala med ett presentkort. Med reservation för att vinerna kan ändras (exempelvis om någon flaska är defekt).

TURINGES LILLA OST- & VINFESTIVAL no3 – fullbokad

OBS! Vinfestivalen är flyttad till den 26:e september pga av Corona. OBS! Det har gått ut mail till alla deltagare med tider. Om ni inte fått detta kolla er skräppost eller hör av er till oss.

I samarbete med Provinum Vinhandel

 

Välkomna på den tredje upplagan av vår lilla ost & vinfestival hos oss lördagen den 26:e september! Vi upprepar denna otroligt uppskattade dag med en festival där vi även öppnar upp vår altan och uteservering med sittplatser och barhäng.

Boka här: Bokning. Pris 695:-/person. Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se om du vill betala med presentkort.