PROVNINGAR & EVENT

9:e november

5-RÄTTERS CHAMPAGNEMIDDAG – fullbokat

Den 9:e november arrangerar vi en liten intim middag med några av våra mest exklusiva flaskor från vår källare från två av champagnes finaste hus. Till detta lagar vår kökschef Johan några riktigt härliga rätter på riktigt fina råvaror. Detta är provningen ni inte vill missa. Endast 15 platser.

Meny

Kaviar

Välkomstchampagne

Havskräfta

Charles Heidsieck Millésime 2005, Magnum

Piggvar

Charles Heidsieck Blanc de Millénaires 1995

Iberico Bellota, tryffel

Deutz Brut Millésime 2012

Comté

Cuvée William Deutz Rosé Millésime 1999

Bokning via bokningsmodulen. Pris 1595:-/person. Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se om ni vill betala med presentkort.

23:e november

TURINGES LILLA OST- OCH VINFESTIVAL

Den 23:e november är det dags för andra upplagan av vår bejublade Turinge Lilla Ost- & Vinfestival! Kom och prova ett 40-tal olika viner i din egen takt och prova massor av goda ostar och tilltugg plus an massa små happenings.

Det är en gående provning och ni kommer och går den tid som passar er.

Vi startar kl 12 och håller på till 17 och våra sommelierer kommer stå redo att hålla fantastiska viner åt er! Bokning görs enklast online i bokningsmodulen.

Pris 695:-/person.

VINBORDET

För sällskap mellan 6 och 12 personer som vill njuta av en mat- och dryckesupplevelse. Våra kockar och sommelierer guidar er genom en 4-rätters lunch i vårt chambre séparée. Lunchen startar kl 14.00 med fördrink och rundas av runt 17.00. Priset är 1495:- och då ingår en 4-rätters lunch med vinpaket.

– Amuse och fördrink med vin #1

– Förrätt med vin #2

– Skaldjursplatå med vin #3

– Ost med vin #4

– Söt avslutning

Bokning är bindande och minimumantalet är 6 personer. Bokningsförfrågan sker till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360

 

CHEESE & CHAMPAGNE

På lördagar serverar vi en härlig plocklunch med ostar, charkuterier och en massa goda tillbehör. Perfekt för kompisgänget eller möhippan/svensexan som vill göra något trevligt och vill ha en mat- och dryckesupplevelse men under lite lättsammare former än en provning.

I priset ingår 2 glas champagne, varav en årgångschampagne. Då vi har en vinkällare med massor av bra champagne att tillgå kan vi med våra sommelierer om ni så önskar anpassa upplägget för ert sällskap om ni önskar prova mer champagne.

499:- per person och för 6 personer eller fler. Förbokning och serveras till hela sällskapet.

Bokning via bordsbokningen här på vår hemsida eller till bokning@turingeostochvin.se eller 08-558 07360.