Provningar och aktiviteter

AFTERNOON CHEESE
Söndag 28/2 

Söndagen den 28:e februari  dukar vi upp vår populära afternoon cheese! Ni blir serverade en platå till bordet med champagnevänliga ostar, småplock från köket och avslutningsvis något sött. Pris 499:-/ person inklusive ett glas champagne, eller 429:-/ person inklusive ett glas alkoholfritt bubbel. Bokning sker via bokningsmodulen.

PROVNINGAR

Våra provningar är Covid-anpassade och vi tar endast 12 deltagare i en rymlig lokal där vi placerar er med gott avstånd. En säker miljö för er och oss.

Fullbokad – Lördagen 20:e februari – champagneprovning

Kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se  om ni önskar bli uppsatta på väntelista.

Välkomna på en exklusiv champagneprovning med endast 12 platser där vi öppnar riktigt roliga grejer från vår vinkällare. Vi kommer fokusera på små kvalitetsinriktade champagneproducenter som producerar champagne i olika stilar.

Provningen riktar sig till den lite mer vinintresserade eller dig som vill lära sig mer. Provningen kommer hållas i våra gamla lokaler (röda längan på baksidan av stora gula huset).

Lördagen 13:e mars – champagne och mousserande

Välkomna på en exklusiv provning av champagne och mousserande viner från små kvalitetsinriktade producenter. Provningen har endast 14 platser och vi kommer prova olika champagner och kvalitetsbubbel från andra regioner i Europa. Finns det viner som kan kvalitetsmässigt kan mäta sig med champagne?

Provningen riktar sig till den lite mer vinintresserade eller den som vill lära sig mer om. Provningen kommer hållas i våra gamla lokaler (röda längan på baksidan av stora gula huset). Provningen leds av Frida som jobbat som i 8 år jobbat i Norge som restaurangchef och sommelier för Geir Skeie som 2009 vann Bocuse d’Or. Idag driver hon en egen vinimport.

Start kl 16:00, insläpp 15:50, avslut ca 17:30. Pris 750:-. Bokning sker i bordsbokningsmodulen på vår hemsida.

Middag i samband med er provning? Boka via bokningsmodulen eller kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se. 

Fullbokad – Lördagen 27:e mars – bourgogneprovning 

Vi beger oss till Bourgogne, en av världens bästa vinregioner, om inte den bästa. Vi kommer prova såväl chablis som vit och röd bourgogne från olika producenter och olika mer eller mindre kända byar. Kort och gott en fantastisk provning.

Provningen riktar sig till den lite mer vinintresserade eller dig som vill lära sig mer. Provningen kommer hållas i våra gamla lokaler (röda längan på baksidan av stora gula huset).

Start kl 17:30, insläpp 17:20, avslut ca 19:00. Pris 750:-. Bokning sker i bordsbokningsmodulen på vår hemsida.

Middag i samband med er provning? Boka via bokningsmodulen eller kontakta oss på bokning@turingeostochvin.se. 

VINBORDET

För er som vill njuta av en personlig mat- och dryckesupplevelse erbjuder vi Vinbordet. Ni blir serverade en 4-rätters meny framtagen av våra kockar och våra sommelierer sätter ihop ett vinpaket med bättre viner från vår källare. Menyn startar i vår vinkällare med fördrink. Vi erbjuder Vinbordet både lunch och middag, se nedan för mer info.

Meny:
– Amuse och fördrink
– Förrätt med vin #2
– Varmrätt med vin #3
– Ost med vin #4
– Dessert

Vinbordet lunch

Start kl 14.00 med fördrink, avslut ca 17:00. Pris 1195:-/ pers för 4-rätters lunch med vinpaket. Från 6 personer. Bokningsbart lördagar. Bokning sker på förfrågan till bokning@turingeostochvin.se. Bokningen är bindande.

Vinbordet kväll

Start från kl 17:00, men kan anpassas för ert sällskap. Vi börjar med fördrink i vinkällaren. 
Pris 1695:-/ pers för 4-rätters middag och vinpaket med ännu bättre viner från vår källare. Från 8 personer. Är ni fler än 16 personer offererar vi gärna ett pris. Bokningsbart onsdag – fredag. 

Bokning sker på förfrågan till bokning@turingeostochvin.se. Bokningen är bindande.