Provningar och aktiviteter

 

PRIVATA BOKNINGAR

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med bokningsförfrågningar för privata sammankomster. Maila då bokning@turingeostochvin.se.

AFTER WORK 27:e maj

Fredagen den 27:e maj kör vi after work. Räkor, ost- och charkbrickor och små pizzor finns på menyn. I glaset häller vi massor med chablis och bubbel eller vad ni önskar. Kom och häng en stund med oss! Ankomst från 16 och klockan 20 rundar vi av. Boka i bokningsmodulen.

VINPROVNINGAR OCH VINBORDET

Här ser ni våra kommande event och provningar. Är ni ett större gäng får ni gärna kontakta oss för en offert på provning eller Vinbordet. Maila till bokning@turingeostochvin.se

OST- OCH VINPROVNING PÅ EGEN HAND

Bokningsbart under våra öppettider.

Boka en egen ost- och vinprovning hos oss! Ni får en ostbricka med 5 ostar och 5 tillhörande viner och ett provningsprotokoll. Därefter provar ni själva ostarna med vinerna. Perfekt liten aktivitet med kompisarna eller kanske som en AW. Ni blir serverade 6-7 cl av varje vin. Ni bokar via bordsbokningsmodulen här på vår hemsida. Pris 375:-/person. 

KOMMANDE PROVNINGAR

FULLBOKAD – 3:e juni 17:30 – 5 champagner med mat

Välkomna på en riktigt härlig kväll där vi provar 5 riktigt bra champagner och äter en liten rätt till varje bubbel. Fredrik Aron från vår vinleverantör Provinum presenterar champagnerna och Jimmy lagar gott käk. Ett mellanting mellan en provning och en middag helt enkelt.

Preliminär uppställning:

  • Bonnaire Grand Cru Blanc de Blancs 2012
  • Bonnaire Variance Blanc de Blanc Sous Bois
  • Charles Heidsieck Millésime 2005 på magnum
  • Charles Heidsieck Blanc de Millenaires 2007 (släpps den 28:e maj)
  • Deutz Cuvée William Deutz 2006

Alltså riktigt grymma grejer med två prestigechampagner som final. Bara att haffa en plats bums, endast 14 deltagare. Pris 1795:-/p. Betalning vid bokning, betald plats återbetalas ej men kan såklart överlåtas. Start 17:30 och vi räknar med att vara klara runt kl. 20.

 VINBORDET

För er som vill njuta av en personlig mat- och dryckesupplevelse erbjuder vi Vinbordet. Ni blir serverade vår säsongsbetonade meny om 5 serveringar framtagen av våra kockar. Till det sätter våra sommelierer ihop ett vinpaket med de bästa vinerna från vår vinkällare.
Menyn startar i vår vinkällare med fördrink innan ni sätter er till bords.
Vi erbjuder Vinbordet både lunch och middag, se nedan för mer info.

Vinbordet lunch

Start från 12.00 med fördrink. Pris 1195:-/ pers för lunch med 5 serveringar med vinpaket. Från 10 personer. Bokningsbart måndag-torsdag. Bokning sker på förfrågan till bokning@turingeostochvin.se.

Vinbordet kväll

Pris 1695:-/ pers för meny om 5 serveringar med middag och vinpaket med de bästa vinerna från vår källare.
Från 10 personer. Är ni fler än 16 personer offererar vi gärna ett pris. Bokningsbart måndag-torsdag. 

Bokning sker på förfrågan till bokning@turingeostochvin.se.