Provningar och aktiviteter

PROVNINGAR

Sommaren går över till höst och då drar vi igång med vinprovningar igen!

10:e december kl 15:30 – Champagne från Charles Heidsieck

Välkomna på en riktig höjdarprovning av årgångschampagne från Charles Heidsieck där vi plockar fram något av det bästa vi har i vår vinkällare! Charles Heidsieck grundades 1851 och anses vara ett av de finaste champagnehusen kända för sin lagringsduglighet. Vi serverar lite ost till vinerna och testar vad i ostväg som fungerar till champagne. Meddela eventuella allergier till oss i samband med er bokning. Vi startar 15:30, vänligen kom i tid. Platserna återlöses inte men vid eventuella förhinder går det såklart utmärkt att ni överlåter era platser till någon annan. Adress: Gamla Strängnäsvägen 335, Nykvarn

Viner:

  • Charles Heidsieck Brut Réserve NV
  • Charles Heidsieck Brut Millésime 2008
  • Charles Heidsieck Brut Millésime 2006
  • Charles Heidsieck Rosé Millésime 2005
  • Charles Heidsieck Blanc de Millénaires 1995

Med reservation att något vin vid behov kan ersättas med likvärdigt vin. Räkna med att provningen håller på i ca 1,5-2 h. Platserna kan inte lösas in eller returneras men vid eventuella förhinder går det såklart bra att överlåta er plats till någon annan. Adress: Gamla Strängnäsvägen 335, Nykvarn. Vänligen kom i tid!

Pris: 895:-/person. Boka här:

Ta mig till bokningen tack!

PRIVATA BOKNINGAR

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med bokningsförfrågningar för privata provningar. Maila då jonas@turingeostochvin.se.