Saluhallen

VÅRA OSTAR

Vår ostdisk rymmer ett 100-tal ostar av riktigt hög kvalitet. Alla stora ostländer i Europa finns representerade även om vi hyser extra kärlek till de fantastiska ostarna från Frankrike och Schweiz. Många av våra ostar är hantverksframställda och produceras av småskaliga mejerier eller produceras direkt på gårdsmejerier. Vi är också extra stolta att representera Fromagerie Tourrette, en av Frankrikes få affineurer med otroliga ostar som varsamt mognadslagras i deras ostkällare i Strasbourg.  Här listar vi ett urval av våra ostar med viner vi tycker passar särskilt bra.


KÖTTDISK

I vår köttdisk hittar ni alltid färskt kött. Ni hittar såväl gårdsbestämt svensk nötkött som importerat premiumnötkött från Skottland, USA och Australien. Vi har också ett sortiment av vilt och annat fryst kött.


MAT FÖR AVHÄMTNING

Allt som går att förbeställa från saluhallen ser ni i vår webshop.


EXKLUSIV KÖKSUTRUSTNING

Vi är återförsäljare för några av världens främsta varumärken inom köksredskap via generalagenten Sundqvist.

Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken. Sundqvists historia började 1963 och idag har de totalt 12 olika varumärken i sin portfölj. De är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i verksamheten. Och så kommer det att förbli. Läs mer här.